Skip to content

Με στόχο να καλύψουμε συνολικά τις διαδικτυακές ανάγκες των πελατών μας, η DigiDojo σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τις βασικές και τις συνοδευτικές.

Αναλυτικά οι βασικές υπηρεσίες μας:

 • Ανάπτυξη website / e-shop
  Με συνέπεια στον χρόνο παράδοσης, υψηλή ποιότητα στο αποτέλεσμα, χωρίς κρυμμένα κόστη, με άριστη επικοινωνία, παραλαμβάνετε το website ή το e-shop σας με “το κλειδί στο χέρι”, έτοιμο να λειτουργήσει άμεσα και απρόσκοπτα.
 • Φιλοξενία
  Η DigiDojo διαθέτει δικούς της servers, πιστοποιημένους με τα πιο αυστηρά πρότυπα, για να διασφαλίσει ότι κάθε έργο θα τρέχει απροβλημάτιστα. Η υποδομή μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να επεμβαίνουμε άμεσα και να διορθώνουμε πιθανές ατέλειες ή να τροποποιούμε τις ρυθμίσεις κατά το βέλτιστο σενάριο.
 • Κατοχύρωση & Διαχείριση domain
  H DigiDojo αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για ένα ολοκληρωμένο έργο ξεκινώντας από το πρώτο βήμα που είναι η διαχείριση domain. Η εταιρεία μας κατοχυρώνει το domain και ενημερώνει έγκαιρα για την ανανέωσή του, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε καθόλου.
 • Υποστήριξη
  H DigiDojo μπορεί να αναλάβει όλες τις διαδικασίες και ενέργειες που απαιτούνται πριν και μετά την ανάπτυξη του website / e-shop για να διασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργία του. Από τις τακτικές έως τις έκτακτες ενημερώσεις του λογισμικού για λόγους επιπλέον δυνατοτήτων ή ασφάλειας, η DigiDojo εκτελεί όλες τις απαραίτητες εργασίες στο παρασκήνιο για να μη βρεθείτε ποτέ προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
 • Συγγραφή κειμένων
  Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικό τμήμα για την παροχή περιεχομένου, την οποία θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική είτε για λόγους κύρους είτε για λόγους υψηλής κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Παρέχουμε κείμενα για εταιρικά blogs (lifestyle, τεχνολογία, υγεία, κ.ά) και για περιγραφές προϊόντων, όποιος κι αν είναι ο απαιτούμενος όγκος.
 • E-mail marketing
  Ίσως η πιο παλαιά μορφή ψηφιακής επικοινωνίας που αποδεικνύεται πολύτιμη ακόμα και στις ημέρες μας λόγω της επιτυχίας της. Η DigiDojo μπορεί να δημιουργήσει καμπάνιες e-mail marketing, να αναπτύξει έξυπνους μηχανισμούς για ενημερωτικά websites, καθώς και να οργανώσει αυτοματοποιημένα e-mail μυνήματα που ενεργοποιούνται βάσει επιλογών του πελάτη ενός e-shop.
 • Προβολή στα social media (μόνο για πελάτες)
  Η DigiDojo μπορεί να αναλάβει την υλοποίηση ενός έτοιμου πλάνου προβολής στα social media που θα βοηθήσει σημαντικά στην αναγνωρισιμότητα του brand σας ή στις πωλήσεις των προϊόντων σας (αναλαμβάνουμε μόνο τις δημοσιεύσεις, όχι την στρατηγική και τις αναφορές).
 • Προβολή στη Google (μόνο για πελάτες)
  Η DigiDojo δημιουργεί ένα πλήρες προφίλ της εταιρείας σας στη Google για να σας βρίσκουν εύκολα οι πελάτες σας και να λαμβάνουν απαραίτητες βασικές πληροφορίες (pin στο Google maps που προσφέρει πλοήγηση προς τον χώρο σας, ωράριο λειτουργίας, βασικές υπηρεσίες, κ.ά).
 • Διαφήμιση στη Google (μόνο για πελάτες)
  Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει τη διαφημιστική προβολή σας στη Google και να δημιουργήσει βασικές καμπάνιες με μεγάλη απόδοση και εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Αναλυτικά οι συνοδευτικές υπηρεσίες μας:

 • SEO Ready
  Τα websites / e-shops που αναπτύσουμε σας παραδίδονται έτοιμα από όλες τις βασικές διαδικασίες SEO για να πετυχαίνουν υψηλή θέση κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Βασικό SEO audit, καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης και υποβολή sitemap, καθώς και keywords σελίδας είναι μόνο μερικές από τις ενέργειες που πραγματοποιούμε πριν σας παραδώσουμε κάθε website / e-shop.
 • Βελτιώσεις απόδοσης
  Η απόδοση ενός website / e-shop είναι βασική για τη σειρά κατάταξης στα αποτελέσματα της Google. H DigiDojo, πέρα από τους ισχυρούς servers που χρησιμοποιεί, φροντίζει να εμπλουτίσει το website / e-shop σας με επιπλέον εργαλεία για την ταχύτερη λειτουργία του. Έτσι, είτε χρησιμοποιήσετε τους δικούς μας servers είτε δικούς σας, θα είστε σε θέση α απολαμβάνετε μια γρήγορη διαδικτυακή παρουσία.
 • Ασφάλεια
  H DigiDojo παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα σε επίπεδο server, αλλά και σε επίπεδο λογισμικού, ώστε να μην κινδυνέψει το website / e-shop σας από τις επιθέσεις των hackers. Παράλληλα, υιοθετούμε καλές πρακτικές στη διαχείριση, ενώ λαμβάνουμε άμεση ενημέρωση για πιθανά κενά ασφαλείας που παρουσιάζονται διεθνώς.
 • Καθημερινό backup
  Για όσα έργα φιλοξενούνται σε δικούς μας servers τηρούνται καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας σε επίπεδο server. Για έργα που θέλετε να φιλοξενήσετε σε δική σας υποδομή, μπορούμε να οργανώσουμε ένα πρόγραμμα αντιγράφων ασφαλείας με βάση τις ανάγκες σας, μέσω τρίτης λύσης.
 • Στατιστικά
  Στη DigiDojo θεωρούμε πολύτιμη την ενημέρωσή σας για την πορεία του website / e-shop σας, καθώς τα δεδομένα είναι αυτά που θα σας επιτρέψουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Κάθε έργο μας συνοδεύεται από Google Analytics όπου μπορείτε να παρακολουθείτε αναλυτικά την κίνηση, ενώ προαιρετικά μπορείτε να λαμβάνετε και αυτοματοποιημένες ενημερώσεις σε τακτική βάση. Και βέβαια, είμαστε πάντα δίπλα σας για να εξηγήσουμε τι σημαίνει κάθε στατιστικό δεδομένο με απλά λόγια.
 • Διαχείριση e-shop
  Σε περίπτωση που, ως ιδιοκτήτης e-shop, δεν θέλετε ή δεν προλαβαίνετε καθόλου να ασχοληθείτε με τη διαχείρισή του, η εταιρεία μας είναι σε θέση να την αναλάβει συνολικά ή τμηματικά. Έτσι, θα είστε σε θέση να ασχοληθείτε με τα πιο σημαντικά, όπως οι πελάτες, οι προμηθευτές, η γκάμα προϊόντων, κ.ά.
 • Φωτογράφιση προϊόντων
  Στην προσπάθειά μας να καλύψουμε κάθε πιθανή ανάγκη σας, έχουμε δημιουργήσει ένα μικρό στούντιο για τη φωτογράφιση των προϊόντων ενός e-shop. Μπορείτε να νοικιάσετε τον χώρο μας σε εξαιρετικά προνομοιακή τιμή, ενώ και μη πελάτες μας μπορούν να κάνουν χρήση του με προσιτό κόστος, πολύ χαμηλότερα από οποιαδήποτε άλλη λύση. Ο χώρος μας διαθέτει επαγγελματικό φωτισμό, φόντα, υπολογιστή για βασική επεξεργασία και οργάνωση λήψεων και όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα.
 • Τράπεζες φωτογραφιών
  Η εταιρεία μας διατηρεί συνδρομές σε τράπεζες φωτογραφιών που της επιτρέπουν να εμπλουτίζει τα έργα της με υψηλής ποιότητας εικαστικό υλικό (φωτογραφίες σχέδια, εικονίδια) εξοικονομώντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για εσάς.
Back To Top
Search